TrayCase koffertjes

Uitgekeken op je oude koffertje, waar je iedereen mee ziet lopen: CTd-by Edd heeft een TrayCase, een uniek houten koffertje.
TrayCase wordt gemaakt van twee echte houten bladen, met een frame van gelaagd berkenhout; licht en sterk. Elk koffertje wordt aan de voorzijde voorzien van een inlay: RunningMan of RunningLady. Op verzoek kan in overleg ook een eenvoudig logo ingelegd worden.

traycase5-200x200TrayCase sluit met een beugeltje in het handvat, dat het deksel gesloten houdt als het koffertje gedragen wordt. Het ontwerp van de koffertje ontwikkelt nog steeds; zo is er gewerkt aan een aanpassing van de scharnieren zodat de koffertjes ook zelfstandig blijven staan.

Standaard zijn de koffertjes van buiten voorzien van een halfmatte laklaag en van binnen hebben ze de originele antislip-laag van de bladen. Op bestelling kunnen ze gevoerd worden met kunstleer of vilt. Er zijn ook mogelijkheden voor het integreren van een koord-elastiek voor het op zijn plaats houden van bij een iPad. Ook hier is in overleg veel mogelijk.