HeavyFeet lampen

Onder de naam HeavyFeet brengt CTd-by Edd een serie lampen uit. Gemeenschappelijk kenmerk van de lampen is de zware betonnen voet. Voor de staanders wordt (roestig) betonijzer gebruikt. Hierdoor krijgen de lampen een stoere uitstraling die niet misstaat in een grotere ruimte. Voor de kappen kan worden gekozen voor een strakke, zakelijke uitvoering of een sfeervolle kap van vilt. Alle kappen worden met de hand gemaakt, en niet één kap is hetzelfde.

HeavyFeetDe hoge staande lamp kan op maat besteld worden, zodat de hoogte mooi past in het interieur. De voet bestaat uit beton met een houten accent. Als lichtbron (exclusief) kan gekozen worden uit de gangbare energiezuinige lampen, van eco-halo tot led.

Ook de hoogte van de tafellamp kan bij bestelling worden opgegeven.

Het lichtobject met led-verlichting is een sfeermaker, voor in een donker hoekje. Het bestaat uit een betonnen balkje waar een led-strip is ingestort. In de uitgespaarde gleuf kunnen verschillende paneeltjes gestoken worden: geplooid polypropeen-plastic (zie artikelfoto hierboven), gegraveerd acrylplaat of een op plexiglass gelamineerde foto.

Alle betonnen en roestige onderdelen zijn voorzien van een vrijwel onzichtbare laklaag, zodat ze niet afgeven.

Elke HeavyFeet  is op bestelling, in overleg, aan te passen aan persoonlijke wensen.