Design

Ebbenhouten colliers

Mooie eenvoudige colliers. Handgemaakt van restanten ebbenhout met een mooie tekening en voorzien van een zirkonia, de beste diamant-immitatie. Het ebbenhout wordt met de hand gezaagd, geschuurd, geolied en opgewreven, voor een zachte glans. Het collier hangt hier aan gewaxed… Lees verder »

Soundbar

CTd by Edd ontwierp voor een aanpassing in de opstelling van een mediacenter een nieuwe soundbar. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de bestaande drivers uit de kleine boxen van de home cinema set, waardoor kosten worden bespaard en niets aan… Lees verder »

iPone houder

Render 3D-design Garmin adaptor iPhone-Garmin iPhone-Garmin Voor het plaatsen van een iPhone op een Garmin  adapter,  maakte CTd by Edd een combinatie van een (digitaal) bestaande iPhonehouder met een zelfgetekende Garmin bevestiging. Het geheel is geprint in versatile plastic (polyamide).… Lees verder »

Mooie Business Keetje Awards

Tijdens het JCI netwerkevenement FutureTalks op het St. Oelbert Gymnasium zijn donderdag 11 oktober 2018 de prestigieuze Business Keetje Awards uitgereikt. The Box System mocht de Young Business Keetje Award in ontvangst nemen en de Mooie Business Keetje Award werd… Lees verder »

BookBox voor fotoalbum

In opdracht van Robert Aarts Fotografie ontwierp en produceerde CTd by Edd een exclusieve presentatiebox voor een trouwfotoboek. Het digitaal gedrukte boek wordt vergezeld door een usb-stick. BookBox werd op maat ontworpen voor het boek. De box is uit berken… Lees verder »

Biobased Awards voor Bergen op Zoom

Afgelopen tijd heeft CTd by Edd een aantal Biobased Awards 3D-geprint voor de gemeente Bergen op Zoom. De awards zijn volledig biologisch afbreekbaar, op een klein schroefje na. Het kunststof is PLA, een biologisch afbreekbare kunststof die gemaakt wordt van melkzuur… Lees verder »

Sportprijs gemeente Oosterhout

In opdracht van de gemeente Oosterhout maakte Wien De Graaf en CTd by Edd de nieuwe penning voor de sportprijs. Wien boetseerde de penning in was, CTd by Edd maakte de 3D-scan en zorgde ervoor dat de 3D-prints in staal… Lees verder »

3D-printen op Wereld Kinderdag 2015

Tijdens Wereld Kinderdag was Ctd by Edd aanwezig met een demonstratie 3D-printen. Daar was veel belangstelling van jong en oud. Veel mensen kennen de 3D-printer alleen van de tv, en vonden het interessant een 3D-printer in het echt te zien.… Lees verder »