Ruimtelijk

De dienstverlening die CTd by Edd aanbiedt beslaat een breed spectrum. Denk hierbij aan het ontwerpen van een unieke klok, lichtobject, display of balie..

Voor het presenteren van mijn ruimtelijke ontwerpen kan ik een 3D-illustratie of animatie maken. Ik gebruik een professionele 3D-scanner voor het scannen van voorwerpen van 5 tot 50 cm. Met enige aanpassing is groter ook mogelijk.

Door mijn ervaring als vormgever en technische man binnen een reclamestudio, heb ik veel kennis van materialen, apparatuur en verwerkingstechnieken. Hierdoor ben ik in staat te ontwerpen zonder het productieproces uit het oog te verliezen.
Voor Cubiss – een faciliterende organisatie voor de Zuid-Nederlandse bibliotheken – adviseerde ik bij het ontwikkelen van de MakersBuzz, ook plaatste ik de lasermachine en verzorgde de afstelling hiervan, een goed voorbeeld van dienstverlening op technisch én creatief gebied.

Voor FabLab Bergen op Zoom verrichte ik voorbereidende werkzaamheden voor workshops, zoals voor een Arduino workshop. Ik verleen ook technische ondersteuning bij problemen met bijvoorbeeld (Ultimaker) 3D-printers.

Een ander staaltje van Creatief Technische dienstverlening zie je hier: een eye-catcher voor Ferroli op de VSK 2014.