De Oude Diva

De Oude Diva…… een oude dame met levenservaring. Ze doet het nu wat rustiger aan. Ze wordt nog steeds goed verzorgd en ziet er voor haar leeftijd nog fantastisch uit.

Zoals een echte diva betaamt, wil ze graag met respect behandeld worden. Met de juiste verzorging, een rustige benadering en een beetje respect, brengt ze je overal.

Onze Diva is dertig jaar. Het hele interieur is opgefrist en weer bij de tijd. Nieuwe matrassen, nieuwe stoffering en schilderwerk. Het badkamertje is voorzien van een nieuw toilet en wastafeltje, met warm en koud water, en heeft écht kunstgras op de vloer ;-).
Bovendien is de hele techniek nagelopen en waar nodig hersteld. Ook zijn/worden er een achteruitrijcamera en parkeersensoren gemonteerd, zodat je makkelijk schadevrij kunt manoeuvreren. Motorisch heeft ze een onderhoudsbeurt gehad en is ze voorzien van een verse APK. 

Zowel in de cabine als achterin zijn usb oplaadpunten aangebracht, waarvan twee met snellaadfunctie, handig voor telefoons, tablets en camera’s.

De Oude Diva is geen moderne, snelle camper… maar als je in een relaxte vakantiemodus op pad gaat, is het genieten vanaf de eerste kilometer. Geniet bij 90 km/uur van het uitzicht van achter het bekrachtigde stuur. Doordat je net wat hoger zit, kun je lekker van je af kijken.

In de cabine zijn twee zitplaatsen op de originele kunstleren stoelen, waarvan er één draaibaar is. Achterin zijn twee zitbanken, waarvan één voorzien van twee heupgordels.

De Oude Diva is compleet ingericht met serviesgoed en bestek voor vier personen.

Het vaste bed achterin is voorzien van een goede pocketveringmatras en een topper op een vaste lattenbodem. Voor dit bed zijn een dekbed, kussens en twee hoezensets beschikbaar. In de alkoof ligt een eenvoudig matras met hoes. Hier kun het beste een slaapzak te gebruiken, gezien de beperkte ruimte. Het alkoofbed is voorzien van een trapje en een uitvalbeveiligingsnet. Dit is een prima slaapplaats voor twee kinderen.

Lijkt het je leuk om eens met de Oude Diva op pad te gaan? De Oude Diva is voordelig en geheel compleet te huur via Goboony.nl en Camptoo.nl.

Hier zie je wat we zoal gedaan hebben, om van een oude camper ‘de Oude Diva’ te maken

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0