De Oude Diva

De Oude Diva…… een oude dame met levenservaring. Ze doet het nu wat rustiger aan. Ze wordt nog steeds goed verzorgd en ziet er voor haar leeftijd nog fantastisch uit.

Zoals een echte diva betaamt, wil ze graag met respect behandeld worden. Met de juiste verzorging, een rustige benadering en een beetje respect, brengt ze je overal.

Onze Diva is dertig jaar. Het hele interieur is opgefrist en weer bij de tijd. Nieuwe matrassen, nieuwe stoffering en schilderwerk. Het badkamertje is voorzien van een nieuw toilet en wastafeltje, met warm en koud water, en heeft écht kunstgras op de vloer ;-).
Bovendien is de hele techniek nagelopen en waar nodig hersteld. Ook zijn er een achteruitrijcamera en parkeersensoren gemonteerd, zodat je makkelijk schadevrij kunt manoeuvreren.

Zowel in de cabine als achterin zijn usb oplaadpunten aangebracht, waarvan twee met snellaadfunctie, handig voor telefoons, tablets en camera’s.

Het vaste bed achterin is voorzien van een goede pocketveringmatras en een topper op een vaste lattenbodem. Voor dit bed zijn een dekbed, kussens en twee hoezensets beschikbaar. In de alkoof ligt een eenvoudig matras met hoes. Hier kun het beste een slaapzak te gebruiken, gezien de beperkte ruimte. Het alkoofbed is voorzien van een trapje en een uitvalbeveiligingsnet. Dit is een prima slaapplaats voor twee kinderen.

We hebben helaas weer afscheid moeten nemen van de Oude Diva, maar ze is nog steeds in gebruik bij de nieuwe eigenaars.

Hier zie je wat we zoal gedaan hebben, om van een oude camper ‘de Oude Diva’ te maken